HET BEGIN VAN DE CHOCOLATERIE

OVER HOE MIJN DROOM ONTSTOND.

Al voordat ik op 17-jarige leeftijd met de chocolaterie begon, was ik een groot liefhebber van chocolade. Ik vond het geweldig om dingen van chocolade te maken en het was mijn droom om een eigen chocolaterie te hebben. Eind 2002 maakte ik deze droom waar en startte ik met de chocolaterie.

Toen begon het leukste gedeelte. Het verbouwen en inrichten. We hebben alles betegeld, een nieuwe airco ingebouwd en de tafels op maat gemaakt. Hierna ging ik op pad voor de juiste machines (om de chocolade in te smelten) en mallen.

Nu alweer 14 jaar verder, werk ik elke dag met heel veel plezier. Ik vind het geweldig om de leuke chocolademomentjes met jou te delen.

JOUW BESTE CHOCOLADEMOMENTJES

OVER HOE IK EEN GLIMLACH OP JOUW GEZICHT TOVER.

Als je bij ons in de winkel komt, staan onmiddellijk al jouw  zintuigen op scherp. Alle kleuren chocolade …

en de geuren ..

waar kan ik jou blij mee maken?

  • De beste fairtrade-chocolade
  • De lekkerste en puurste smaken
  • Leerzame en leuke workshops en kinderfeestjes
  • De lekkerste chocolademomentjes

WORKSHOPS EN KINDERFEESTJES

VOOR EEN ONVERGETELIJK CHOCOLADEMOMENTJE

Het leuke aan het geven van workshops en kinderfeestjes is dat mensen altijd enthousiast zijn. Als kinderen binnenkomen verschijnt er een lach op hun gezicht die niet verdwijnt totdat ze weggaan.

Het is een tijd van feest, creativiteit, snoepen en met handen vol chocolade weer naar huis gaan. Maar niet voordat ik vaak nog een dikke knuffel krijg.